SV Mierlo-Geldrop

Welkom

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

 

Welkom op de website van Schaakvereniging Mierlo-Geldrop logo

SV Mierlo-Geldrop is opgericht op 19 juni 1945 als de Mierlose Schaakclub. Op dinsdag 24 juni 2008 heeft de Algemene Ledenvergadering van de Mierlose Schaakclub besloten de naam van de club te veranderen in SV Mierlo-Geldrop. Deze naam werd in 2 stemrondes met 8 tegen 5 stemmen gekozen boven SV Geldrop-Mierlo. Reden voor de naamswijziging was het besluit van de leden van de Geldropse SV om hun vereniging per 1 augustus 2008 op te heffen. Zij zijn allemaal lid geworden van SV Mierlo-Geldrop. De naamswijziging is officieel ingegaan op 22 augustus 2008.

 

logo      

 

Prijzen in de Peelcup!

De Peelcup is een reeks van 7 jeugdtoernooien in de regio. Elk toernooi zijn er punten te verdienen voor het klassement. Dit seizoen deden er in totaal 29 kinderen mee met de Peelcup waarvan drie van onze club. Na een seizoen lang vele spannende partijen te hebben geschaakt werd op zondag 8 april de grote finale gespeeld. Alle drie de deelnemers van SV Mierlo-Geldrop vielen hier in de prijzen!

 

Justin (links) wist op een haar na de Peelcup te winnen. Met slechts 1 puntje verschil werd hij 2e in het algemeen klassement! In leeftijdscategorie B haalde Pax (rechts) de 1e prijs en Koen (midden) werd hierin 3e!